Meistä

Noreply Shop on verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita kodin tuotteita sekä rakkaudella pidettyjä secondhand merkkituotteita. 

Saimme idean luoda verkkokaupan, joka mahdollistaa laadukkaiden tuotteiden uudelleenkäytön ja -kierrätyksen, tuotevalikoimamme sisältää myös pienen tarkoin valitun valikoiman uusia kodin tuotteita, jotka ovat kestäviä ja laadukkaita, osa myös maistuu hyvältä; sekä tietenkin kauniita katsella! 

Kauppamme on vielä ”rakennus-vaiheessa” ja tuotemerkkien valitseminen käynnissä, pyrimme täydentämään tuotevalikoimaa asiakkaidemme toiveiden pohjalta, jos sinulla siis on toiveita tiettyyn tuotteeseen valikoimassamme olevalta tuotemerkiltä, laita viestiä meille ja pyrimme sen sinulle hankkimaan!

Kauppamme rakkaudella käytetyt secondhand-tuotteet; niin vaatteet kuin sisustus tuotteet, ovat huolella valikoituja ja tarkistettuja, niillä on varmasti monia käyttö vuosia vielä edessä!

Asiakkaamme ovat meille erittäin tärkeitä, ja haluamme tarjota heille vain parasta palvelua. Siksi pyrimme aina tarjoamaan nopean ja luotettavan toimituksen sekä ystävällisen asiakaspalvelun, joka on aina valmis auttamaan.

Noreply Shopin tavoitteena on edistää kestävää kulutusta ja ympäristöystävällisyyttä tarjoamalla laadukkaita tuotteita, joita voidaan käyttää uudelleen ja kierrättää. Uskomme, että pienillä teoilla on suuri vaikutus, ja siksi pyrimme olemaan osa ratkaisua.

Tervetuloa ostoksille,

Anni

Shopping Cart
fi
Scroll to Top