,

Luin Living Matto Serene, Granite

69,00 

Ekologinen Serene matto on käsinkudottu 100% kierrätyspuuvillasta. Mattojen kutominen käsin tekee jokaisesta kudotusta matosta ainutlaatuisen ja uniikin aarteen. Käsin kudotut matot ovat yleensä myös pehmeämpiä ja paksumpia kuin koneellisesti valmistetut, mikä tekee niistä mukavampia käyttää. Oikealla hoidolla ja huollolla käsinkudotut matot voivat olla käytössä todella pitkäikäisiä, jopa elinikäisiä!

Serene matoissa käytetty kierrätyspuuvilla on peräisin tekstiilitehtaiden kehräysprosessin ylijäämästä. Käyttämättömän jäännöslangan laatu on edelleen yhtä hyvä kuin uudessa ensikuidussa, ilman luonnonkuidun luonnollista heikkenemistä ja ilman puuvillan viljelystä aiheutuvia ympäristöongelmia.

Serene matto sopii niin kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin mihin tahansa kodin tilaan luomaan miellyttävää tunnelmaa. Serenen designissa yhdistyvät harmoninen värimaailma sekä ajattoman kauniit yksityiskohdat.

Saatavuus: 1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Valmistusmaa: Kudottu käsin Intiassa
Materiaali ja laatu: 100% kierrätyspuuvilla, GRS-sertifioitu, paino 1500g/m

Käsinkudotuissa matoissa voi olla jonkin verran luonnollisia kokoeroja johtuen kunkin maton valmistusprosessista. Kokoa kontrolloidaksemme, matot yli kudotaan pituuden ja leveyden osalta noin 5–6 %, sillä matot kutistuvat hieman märkäprosessissa kudontaprosessin jälkeen. Kokoeroihin vaikuttaa myös kunkin kutojan oma kädenjälki.

Maton koko: 60×80 cm
Leveys: +2 / -1
Pituus: +2 / -1

Brand

Luin Living

Shopping Cart
Scroll to Top